Klovneløpet

Torsdag 5. september er det på ny duket for veldedighetsløp på Gløshaugen!

Klovneløpet blir i år arrangert for åttende gang, og vi kan se frem til en dag fylt med sprudlende farger, yrende liv og et studentengasjement uten sidestykke!

Løpsdagen 2018 var en av de mest vellykkede vi har hatt, med 550 påmeldte, og 100 fantastiske frivillige som hjalp til å arrangere. Resultatet av dette var hele 311 000,- som gikk uavkortet til Sykehusklovnene! Bli med å hjelp Klovneløpet med å nå det samme målet i år også!

Løypa er 5 km lang, med start og mål på Gløshaugen. Løypa går via Bakklandet til sentrum, og via Marinen og Elgeseter Bru tilbake til Gløshaugen.

11.45 – Start, “Konkurranse Student Herre” og “Konkurranse Åpen Klasse Herre”

11.47 – Start, “Konkurranse Student Dame” og “Konkurranse Åpen Klasse Dame”

11.49 – Start, “trim med tid”

11.51 – Start “trim uten tid”

Konkurransen er åpen for alle, men kun studenter har mulighet til å ta “Konkurranse Student”-klassen.

Sykehusklovnene

Sykehusklovnene jobber for at barn innlagt på sykehus skal ha en hverdag fylt med humor, drømmer og fantasi. På St. Olavs Hospital er Sykehusklovnene et viktig lyspunkt i en ellers grå sykehushverdag, men de trenger økonomisk støtte for å fortsette arbeidet sitt. Derfor ønsker vi studenter å gi noe tilbake til byen som vi elsker, ved å hjelpe klovnene med å bli i Trondheim.

Dersom du ønsker å gi et direkte bidrag til Sykehusklovnene kan dette gjøres ved å Vippse valgfritt beløp til 13374 eller overføre til 1503.85.75527.Ellers er det jo selvfølgelig å delta på selve løpet!

Gå inn på Klovneløpet.no og meld dere på 😀

Vi gleder oss masse til å se dere på løpsdagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *