Fadderukene 2021

Først og fremst gratulerer til deg som har kommet inn på NTNU i Trondheim, verdens heftigste studentby, og ikke minst på en av de beste linjene universitetet har å by på! Nå er du sikkert klar for å begynne på denne spennende tiden, klar for dine 3 beste år. Vi skal i hvert fall gjøre så godt vi kan for at det blir det!! For å sørge for at du får en best mulig start på oppholdet ditt i Trondheim og livet på NTNU inviterer vi deg til å delta på Fadderperioden til Nutrix.

 

Dersom du lurer på noe som helst angående Fadderperioden, ikke nøl med å ta kontakt! Send oss en melding på Facebook eller en mail til nutrixlinjeforening@gmail.com

COVID-19

Grunnet situasjonen rundt COVID-19 betyr det at årets fadderperiode også kommer til å være påvirket av noen restriksjoner, men vi forsøker å gjøre det minst mulig begrenset så lenge det er forsvarlig. I tillegg kommer vi til å stille med Antibac/håndsprit på alle våre arrangementer, samt gjøre det mulig for alle som deltar å følge anbefalinger og smittevernsveiledninger. Mer info kommer rundt arrangementene, så fortvil ikke om det var mye. Vi håper på trygge og sosiale uker til tross for en litt kjip situasjon. Velkomstdag 16. august

Alle nye studenter skal immatrikuleres denne dagen, i år vil det skje digitalt. Informasjon om dette kommer rett fra NTNU. Vi gleder oss til å ønske deg som ny student velkommen til oss mandag 16. august i rom ØHA1 i Øya Helsehus (Mauritz Hansens gate 2).  Kullet deles i 2 grupper. Første gruppe møter kl.10 og andre gruppe møter kl.12. Nærmere informasjon om inndeling kommer.

 

Program:

  • Se på NTNUS digitale immatrikulering 
  • Møte med studentorganisasjonene
  • Velkomstmøte med sykepleierutdanningen
  • Fadderordning. Nutrix linjeforening har ansvar for fadderordningen

Det er obligatorisk oppmøte på velkomstdagen. Dersom du ikke har anledning til å møte, er det viktig at du gir oss beskjed om dette på forhånd. Du risikerer ellers å miste studieplassen din.

NB! Det kan komme endringer avhengig av gjeldende smittevernstiltak.