Fadderukene 2021

Først og fremst gratulerer til deg som har kommet inn på NTNU i Trondheim, verdens heftigste studentby, og ikke minst på en av de beste linjene universitetet har å by på! Nå er du sikkert klar for å begynne på denne spennende tiden, klar for dine 3 beste år. Vi skal i hvert fall gjøre så godt vi kan for at det blir det!! For å sørge for at du får en best mulig start på oppholdet ditt i Trondheim og livet på NTNU inviterer vi deg til å delta på Fadderperioden til Nutrix.

 

Dersom du lurer på noe som helst angående Fadderperioden, ikke nøl med å ta kontakt! Send oss en melding på Facebook eller en mail til nutrixlinjeforening@gmail.com

COVID-19

Grunnet situasjonen rundt COVID-19 betyr det at årets fadderperiode også kommer til å være påvirket av noen restriksjoner, men vi forsøker å gjøre det minst mulig begrenset så lenge det er forsvarlig. I tillegg kommer vi til å stille med Antibac/håndsprit på alle våre arrangementer, samt gjøre det mulig for alle som deltar å følge anbefalinger og smittevernsveiledninger. Mer info kommer rundt arrangementene, så fortvil ikke om det var mye. Vi håper på trygge og sosiale uker til tross for en litt kjip situasjon.

 

Velkomstdag 16. august

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til oss mandag 16. august i rom ØHA1 i Øya Helsehus (Mauritz Hansens gate 2). 

 

Oppmøte:

Kullet deles i 2 grupper for å overholde nåværende smitteregler. 

  • Første gruppe møter på Øya kl.10 og er de med etternavn A-K
  • Andre gruppe møter på Øya kl.12 og er de med etternavn L-Å

Program:

  • Se på NTNUS digitale immatrikulering 
  • Presentasjon av noen  studentorganisasjoner
  • Velkomst med sykepleierutdanningen
  • Møte faddergruppen du skal være med. De vil stå utenfor Øya Helsehus når alle presentasjonene er over.

Det er obligatorisk oppmøte på velkomstdagen. Dersom du ikke har anledning til å møte, er det viktig at du gir oss beskjed om dette på forhånd. Du risikerer ellers å miste studieplassen din.

Foreløpig program for fadderukene, eventuelle endringer vil bli annonsert på facebook og i hver enkelt faddergruppe.