Fadderukene 2022

Først og fremst gratulerer til deg som har kommet inn på NTNU i Trondheim, Norges student-hovedstad, og ikke minst på en av de beste linjene universitetet har å by på! Du har tre spennende år i vente, og du vil møte dine nye  medstudenter allerede første dagen for å sørge for at du får en best mulig start på oppholdet ditt i Trondheim. Fadderperioden er arrangert av Nutrix Linjeforening. 


Dersom du lurer på noe som helst angående Fadderperioden, ikke nøl med å ta kontakt! Send oss en melding på Facebook, Instagram eller send en mail til fadderinkludering@nutrix.no


Følg oss på Instagram for å få mer informasjon om starten din! Her publiserer vi litt veibeskrivelser, informasjon og har spørsmålsrunde for dere nye studenter. 

COVID-19

Grunnet situasjonen rundt COVID-19 betyr det at årets fadderperiode også kommer til å være påvirket av noen restriksjoner, men vi forsøker å gjøre det minst mulig begrenset så lenge det er forsvarlig. I tillegg kommer vi til å stille med Antibac/håndsprit på alle våre arrangementer, samt gjøre det mulig for alle som deltar å følge anbefalinger og smittevernsveiledninger. Mer info kommer rundt arrangementene, så fortvil ikke om det var mye. Vi håper på trygge og sosiale uker til tross for en litt kjip situasjon.

 

Velkomstdag 15. august

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til oss mandag 15. august i rom ØHA1 på Øya Helsehus (Mauritz Hansens gate 2). 

 

Oppmøte:

Hele kullet møtes kl. 10 for immartikulering til NTNU og møte forelesere på studiet. 

Program:

  • Se på NTNUS digitale immatrikulering 
  • Presentasjon av noen studentorganisasjoner
  • Velkomst med sykepleierutdanningen
  • Møte faddergruppen du skal være med. De vil stå utenfor Øya Helsehus når alle presentasjonene er over.

Det er obligatorisk oppmøte på velkomstdagen. Dersom du ikke har anledning til å møte, er det viktig at du gir NTNU beskjed om dette på forhånd. Du risikerer ellers å miste studieplassen din.

Foreløpig program for fadderukene.

eventuelle endringer vil bli annonsert på facebook og i hver enkelt faddergruppe. 

Sponsorer av fadderuken 2022