Arrangementkomité

Arrangementkomiteen

Arrangementkomiteen har ansvar for å arrangere fester og sosiale aktiviteter for sykepleiestudentene. Blant annet arrangerer vi fester både med kullene på sykepleien, og fellesfester med andre linjeforeninger. 

 

Komiteen har i år arrangert friendspeeding som blant annet har inneholdt middagslotteri, bowling, grilling, temafest, paint and sip osv. som en mulighet for studentene å møte andre studenter i koronatiden. Flere arrangementer ble avlyst grunnet pandemien men det ble planlagt både immatrikuleringsball, halvsøsterball, Oppdalstur, ølympiske leker og sommerball!

 

Vi arrangerer årlig immatrikuleringsball, temafester, låvefest, halvsøsterball for 2. klasse og avslutningsfest for 3. klasse, samt mindre arrangementer.

Åretur

Vi arrangerer også den årlige turen till fjellbyen i Åre i Sverige. En slik tur er en populær tradisjon for nesten alle linjeforeningene ved NTNU. Det er en av årets store høydepunkter for studenter i Trondheim! Nutrix vil i år leie busser og rom i Åre fjellby sammen med Elektra, linjeforening for elektroingeniører. Det vil også være mulig å bare betale for bussturen og leie hytte selv gjennom f.eks. Airbnb. På dagtid finnes det mange morsomme tilbud man kan benytte seg av, som f.eks. å gå på skitur, stå i bakken eller dra på badeland! På kvelden samler vi folk til felles vors og fester, og prøver å få til at vi alle møtes på afterski og utestedene.