Arrangementkomité

Arrangementkomiteen

Arrangementkomiteen har ansvar for å arrangere fester og sosiale aktiviteter for sykepleiestudentene. Blant annet arrangerer vi fester både med kullene på sykepleien, og fellesfester med andre linjeforeninger. 

Komitéen er blant annet ansvarlig for å arrangere  eventer som ølympiske leker og ball, i tillegg til arrangementer med andre linjeforeninger, som låvefest og vinterleker. Mindre arrangementer som vorslotteri, temafester og flere andre er også en del av arbeidsoppgavene til komitéen. 

 

Arrangementene som immatrikuleringsball, låvefest og halvsøsterball for 2. klasse er årlige arrangementer som komitéen har ansvar for. Arrangementkomitéen har også ansvar for å arrangere 3. klasse avslutningsball.

Åretur

Vi arrangerer også den årlige turen til fjellbyen i Åre i Sverige. En slik tur er en populær tradisjon for nesten alle linjeforeningene ved NTNU. Det er en av årets store høydepunkter for studenter i Trondheim! Nutrix står for leie av busser og rom i Åre fjellby sammen med Elektra, linjeforening for elektroingeniører. Det vil også være mulig å bare betale for bussturen og leie hytte selv gjennom f.eks. Airbnb. På dagtid finnes det mange morsomme tilbud man kan benytte seg av, som f.eks. å gå på skitur, stå i bakken eller dra på badeland! På kvelden samler vi folk til felles vors og fester, og prøver å få til at vi alle møtes på afterski og utestedene.