Medlemskap

Medlemskap i Nutrix

Som student på sykepleiestudiet kan du kjøpe medlemskap i linjeforeningen, som gjør at du vil få rabatt på alle Nutrix sine arrangementer. Dette inkluderer blant annet ball, temafester, idrettslag og Åre-tur. Nutrix har flere samarbeidspartnere som gjør at studenter med medlemskort får ytterligere fordeler og rabatter. Mer om dette på medlemsskapssiden. 

 

Hvordan kjøpe medlemskap

Pris for medlemskap er 450kr og kan kjøpes ved å kontakte noen i styret eller komme innom kontoret mellom 12-14 på torsdag. Betaling gjøres via vipps og bevis er et klistremerke på NTNU kortet, så det er viktig å ha det med seg! Medlemskapet vil vare alle årene du er student og lønner seg fort. Som medlem kan du også kjøpe genser med Nutrix logo, dette gjøres i puljer så følg med på Facebook for annonsering. 

 

Du finner kontoret vårt i 2etg på Øya Helsehus

Fordeler med medlemskap

Medlemspris på arrangementer

På Nutrix egne arrangementer vil du som medlem få en rabattert medlemspris.

Dette inkluderer blant annet store og små fester, Immatrikuleringsball, Åre-tur og annet gøy!

 

Rabatt på Åre-bussen

Når vi reiser til Åre i Sverige leier Nutrix inn busser slik at vi får dratt dit samlet.

Som medlem vil du få en rabattert pris på bussturen, og dermed får du ekstra spenn å brenne av i slalombakken og på afterski.

 

Idretsslag

For å kunne delta på Nutrix sine idrettslag har vi som krav at du må være medlem av linjeforeningen, i tillegg til å betale en medlemskontigent på 350kr i året. På fotball-laget går denne avgiften til medlemskap i studenterligaen. 

 

BROR 

Bror gir alle studenter tilhørende NUTRIX Linjeforening -20% på mat og alkoholfri drikk samt NUTRIX-deal (74,-) på 0,4 Dahls (ord. pris. 89,-). Rabatten gjelder både under arrangementer og for besøk utenom linjeforeningens regi. 

 

CINGULUM 

20% på alle varer på nettsiden cingulum.no , også kjent som mean_lean_nursing_machine på Instagram. 

 

REKOM

Som medlem av Nutrix får du gratis inngang og rabatterte priser på forskjellig drikke i baren på utestedene som eies av REKOM i Trondheim: 

  • Kokomo
  • Heidi´s bier bar
  • The Mint 

Gratis inngang gjelder:

  • Torsdag/fredag før kl 00.00
  • Lørdag før kl 23.30

Aldersgrensene er på Heidis og Kokomo er 20 år. På The Mint er det alltid en 18års-avdeling tilgjengelig.