Medlemskap

Medlemskap i Nutrix

Som student på sykepleiestudiet kan du kjøpe medlemskap i linjeforeningen, som gjør at du vil få rabatt på alle Nutrix sine arrangementer. Dette inkluderer blant annet ball, temafester, idrettslag og Åre-tur. Nutrix har flere samarbeidspartnere som gjør at studenter med medlemskort får ytterligere fordeler og rabatter. Mer om dette på medlemsskapssiden. 

 

Hvordan kjøpe medlemskap

Pris for medlemskap er 450kr og kan kjøpes ved å kontakte noen i styret eller komme innom kontoret mellom 12-14 på torsdager. Betaling gjøres via overføring til kontonummer: 1503.32.20070, med melding: “FULLT NAVN + medlemskap”. Beviset er et klistremerke på NTNU kortet, så det er viktig å komme innom kontoret å hente det! Medlemskapet vil vare livet ut og gi gode fordeler i studenttiden. Som medlem kan du også kjøpe genser med Nutrix logo, dette gjøres i puljer så følg med på Facebook for annonsering. 

 

Fordeler med medlemskap

Medlemspris på arrangementer

På Nutrix egne arrangementer vil du som medlem få en rabattert medlemspris.

Dette inkluderer blant annet store og små fester, Immatrikuleringsball, Åre-tur og annet gøy!

Rabatt på Åre-bussen

Når vi reiser til Åre i Sverige leier Nutrix inn busser slik at vi får dratt dit samlet.

Som medlem vil du få en rabattert pris på bussturen, og dermed får du ekstra spenn å brenne av i slalombakken og på afterski.

Idrettsslag

For å kunne delta på Nutrix sine idrettslag har vi som krav at du må være medlem av linjeforeningen, i tillegg til å betale en medlemskontigent på 400kr i året. På fotball-laget går denne avgiften til medlemskap i studenterligaen. 

BROR 

Bror gir alle studenter tilhørende NUTRIX Linjeforening -20% på mat og alkoholfri drikk, samt NUTRIX-deal (65,-) på 0,4 Dahls (ord. pris. 89,-). Rabatten gjelder både under arrangementer og for besøk utenom linjeforeningens regi. 

CINGULUM 

20% på alle varer på nettsiden cingulum.no , også kjent som mean_lean_nursing_machine på Instagram. 

REKOM

Som medlem av Nutrix får du gratis inngang og rabatterte priser på forskjellig drikke i baren på utestedene som eies av REKOM i Trondheim. For å få dette må du ha REKOM klistremerke, som du kan hente på kontoret! 

  • Kokomo
  • Heidi´s bier bar
  • The Mint 

Gratis inngang gjelder: (Gjelder ikke under ekstraordinære dager som 17 mai, konsert med artist eller fadderukene)

  • Torsdag, fredag og lørdag før kl 00.00

Rabatterte priser gjelder: 

  • Flaske Carlsberg = 69kr
  • Flaske smirnoff = 69kr
  • Shot Mondo = 49kr (2)
  • Shot småsure = 39kr (2)

Som komitémedlem har du også mulighet til å sette deg opp på fast track inngangsliste dagen før du skal! Dette gjøres ved å sende mail via komitémailen til utestedet. 


Aldersgrensene er på Heidis og Kokomo er 20 år. På The Mint er det alltid en 18års-avdeling tilgjengelig.

Du finner kontoret vårt i 2etg på Øya Helsehus