Aktivitetskomité

Turtrix

Turtrix arrangerer mange spennende og ulike turer for sykepleierstudentene. Det arrangeres for eksempel hengekøyeturer i marka, søndagsturer og skidager, men også større turer som inkluderer overnatting i telt eller hytte. Surfetur til Hoddevika er en tradisjon i Nutrix, og arrangeres hver høst.

 

Informasjon om turer postes på sosiale medier, så det er bare å følge med!

 

Trimtrix

Trimtrix arrangerer ukentlig løpetreninger med ulik variasjon. Det kan være alt fra intervalltreninger, en rolig joggetur, blant annet langs Nidelven eller langs havet på Ladestien, og generelt lavterskel løpetreninger. 

 

Uansett er det en helsefremmende aktivitet på mange plan, både fysisk, psykisk og sosialt! Veldig enkelt å delta her, da det bare krever at du møter opp.

 

Informasjon legges ut på sosiale medier.

 

Nutrix fotball

Vi har to lag som spiller 7’er fotball i 7dentligaen, et damelag og et herrelag. Arenaen for begge lagene er Eberg kunstgressbaner. Vi holder også treninger for de som ikke ønsker å delta på kamper, slik at alle som vil skal kunne engasjere seg og møte opp på trening! 

 

For å spille på Nutrix IL må man betale en årskontingent, i tillegg til å ha medlemskap i Nutrix. Informasjon om dette kan fås av aktivitetsansvarlig.

 

Har du lyst til å spille med Nutrix IL? Send mail til aktivitet@nutrix.no

Badetrix

Hver måned arrangeres det utendørs bading. Dette arrangeres året rundt, så er du en ekte badeløve eller du har lyst til å prøve noe nytt, kan dette være noe for deg! Badetrix arrangerer også andre gøyale badearrangementer, som turer til pirbadet eller HAVET arena.

 

Det lages Facebookarrangement for hvert bad, så følg med på sosiale medier for informasjon. 

Nutrix Håndball

Nutrix håndball er nyoppstartet fra høsten 2022, mer informasjon kommer fortløpende på Facebook og
nettsiden vår.

 

Meld deg inn i facebook-gruppa hvis du er interessert i å være med på oppstarten av håndball og få informasjon om trening fortløpende!