Aktivitetskomité

Turtrix

Turtrix arrangerer mange spennende og ulike turer for sykepleierstudentene. Det arrangeres for eksempel hengekøye turer i marka, søndagsturer, skidager, men også større turer som inkluderer overnatting i telt eller hytte. Surfetur til Hoddevika er blitt en tradisjon i Nutrix, og arrangeres hver høst.

 

Informasjon om turer postes på Facebook og her på nettsiden, så det er bare å følge med!Løpetrix

Løpetrix arrangerer ukentlig  løpetreninger med ulik variasjon. Det kan være alt fra heftige intervalltreninger som skremmer bort folk fra å delta, til en leken Hauk og due. En rolig joggetur langs Nidelven på Tempestien eller langs havet på Ladestien, kan også forekomme, kanskje hyppigst. Uansett er det en helsefremmende aktivitet på mange plan, både fysisk, psykisk og sosialt! Veldig enkelt å delta her, da det bare krever at du møter opp.

 

Informasjon legges ut på kullgruppene og Instagram.

Nutrix fotball

Vi har to lag som spiller 7’er fotball i 7dentligaen, et herrelag og et damelag. Arenaen for begge lagene er Eberg kunstgressbaner. Vi holder også treninger for de som ikke ønsker å delta på kamper, slik at alle som vil skal kunne engasjere seg og møte opp på trening! 

 

For å spille på Nutrix IL må man betale en årskontingent, i tillegg til å ha medlemskap i Nutrix. 

 

Har du lyst til å spille med Nutrix IL? Send mail til nutrixlinjeforening@gmail.comBadetrix

Hver måned arrangeres det utendørs bading på St. Olavs pir. Dette arrangeres året rundt, så er du en ekte badeløve eller du har lyst til å prøve noe nytt, kan dette være noe for deg!

 

Det lages Facebookarrangement for hvert bad, så følg med på facebook for informasjon.