Fadder- og inkluderingskomité

Fadder- og inkluderingskomitéen har som mål at færre studenter skal føle seg ensomme og ha muligheten til å bli kjent med andre studenter. Komitéen skaper en arena der alle studentene – uansett kull og alder – kan møte andre medstudenter. Ansvarsoppgavene går ut på å ta imot utvekslingsstudenter, organisere åpent kontor og lavterskel aktiviteter. 

 

I tillegg har komitéen, som navnet sier, ansvar for å arrangere fadderukene. Dette er et stort ansvar, og mye av arbeidet foregår gjennom sommerferien. For mer informasjon om fadderukene besøk “fadderukene 2022”

Åpent kontor

Hver torsdag har Nutrix åpent kontor fra kl. 12-14. Dette er de faste tidene, men vi forsøker å ha åpen dør flere ganger i uken. Dette blir da informert om på sosiale medier. 

 

På åpent kontor vil du møte hyggelige styre- og komitémedlemmer. Her kan du få deg en gratis kopp kaffe, muligens noe godt til kaffen og en god samtale!

 

Det er lavterskel for å komme inn på kontoret. Vi er her for deg, uansett om du trenger et avbrekk fra lesesalen, noen å være sosiale med eller noen å snakke med. Her kan du også få hjelp til å kjøpe medlemskap til Nutrix, hente klistremerker og eventuelt gensere.

 

Kontoret vårt er i andre etasje på Øya Helsehus, ved siden av studentservice.