Fadder- og inkluderingskomité

Inkluderingskomitéen har som mål at færre studenter skal føle seg ensom, ha mulighet til å bli kjent med andre studenter. Komitéen skaper en arena der alle studentene – uansett kull og alder – kan møte andre medstudenter.  Ansvarsoppgavene går ut på å ta imot utvekslingsstudenter, organisere åpent kontor og lavterskel aktiviteter. 

 

Fadderkomitéen har som navnet sier ansvaret for å arrangere fadderukene. Dette er et stort ansvar, og mye av arbeidet foregår i sommerferien. For mer informasjon om fadderukene besøk “fadderukene 2022”. 

 

Ambisjonene til komitene er at alle som vil være sosialt aktive på studiet skal føle de har en plass å gå til. 

Åpent kontor

Hver torsdag har Nutrix åpent kontor fra kl. 12-14. Dette er de faste tidene, men vi forsøker å ha åpen dør flere ganger i uken. Dette blir da informert om på sosiale medier. 

 

På åpent kontor vil du møte hyggelige styre- og komitémedlemmer. Her kan du få deg en gratis kopp kaffe, muligens noe godt til kaffen og en god samtale!

 

Det er lavterskel for å komme inn på kontoret. Vi er her for deg, uansett om du trenger et avbrekk fra lesesalen, noen å være sosiale med eller noen å snakke med. Her kan du også få hjelp til å kjøpe medlemskap til Nutrix, hente klistremerker og eventuelt gensere.

 

Kontoret vårt er i andre etasje på Øya Helsehus, ved siden av studentservice.