Kulturkomité

Kulturkomiteen i Nutrix omfatter den mer kulturelle delen av linjeforeningen og består i dag av komitéene quiz og Nursing. Nursing har hatt en pause under koronapandemien, og skal på nytt starte opp i august 2022. 

 

Quizkomiteen lager og arrangerer linjeforeningens månedlige quiz der man sammen kan teste sine kunnskaper. Quizene våre er blant de mest populære arrangementene, og arrangeres som oftest på Bror bar. Her får du som Nutrixmedlem også tilbud på mat og drikke. Arrangementen vil bli lagt ut på våre sosiale medier. Du kan møte opp alene og møte nye venner, eller komme som et lag. Det er stor variasjon i tema og vanskelighetsgrad på quizen, så det er noe som passer for alle. Vi garanterer god stemning og flotte premier!

Nursing

Nursing er Nutrix sitt kor! Det kommer tilbake igjen høsten 2022. Mer informasjon kommer fortløpende her og på facebook!

Revy

Revyen består av et revystyret med flere underkomiteer. Her jobbes det med sang, dans, musikk, kostymer, scene, lyd, lys, og regi. Revyen er super sosialt med god stemning og masse kos!

 

Vi står klare på scenen 24 og 25 april 2024 – billetter kommer!

 

Kontaktinfo: revy@nutrix.no