Klimabrølet!!


FIVH Trondheim studentlag og lokallag inviterer til norgeshistoriens største markering av klimasaken, nemlig Klimabrølet!

Det er ett år siden Greta Thunberg startet sin skolestreik for klimaet alene foran Riksdagshuset i Stockholm. På kun ett år har Thunberg-generasjonen mobilisert for fult gjennom utallige streiker hvor de krever endring og bedre klimatiltak. Nå må vi andre også komme på banen for å vise at Thunberg-generasjonen ikke er alene, men at vi er flere som krever bedre klimatiltak og klimahandling. Derfor arrangeres Klimabrølet slik at “den tause majoritet” får muligheten til å brøle til politikerne, sammen med tusenvis av andre, om at vi ønsker klimahandling i tråd med Paris-avtalen!

Vi håper at så mange som mulig tar turen til Dokkparken i Trondheim fredag 30. august kl. 16:00, for å markere klimasaken med et brøl!

For mer informasjon se: www.klimabrølet.no
eller eventet på facebook: https://www.facebook.com/events/2342554289402951/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *