Spennende prosjekt med ATEA – vil du bli med?

Hei alle sykepleiestudenter! Vi har blitt kontaktet av Atea som ønsker å inkludere sykepleierstudenter i sitt nye prosjekt! Sjekk ut:

“Atea jobber blant annet med å levere velferdsteknologi til det offentlige i tillegg til mye annet innen teknologi og IT.

Nå skal vi besvare et anbud på pasientvarslingsanlegg til Trondheim kommune og vi vil gjerne ha med oss et par sykepleiestudenter for å pushe oss til å levere en løsning som er til det beste for både beboere, ansatte og pårørende. Jeg har sykepleier utdanning selv og vet hvilken resurs engasjerte sykepleiestudenter kan være. Dere har ofte en litt annerledes måte å tenke på en den jevne teknokrat. Vi mener at kombinasjonen med ungt helsefaglig synsvinkel og dyktige teknokrater kan få til den beste velferdsteknologien for brukerne. I første omgang ønsker vi kontakt med studenter som synes dette er spennende og kan tenke seg å være med på en kort workshop (2-3) timer for å komme med innspill til besvarelsen. Denne workshopen er allerede i starten av desember, så det haster litt. Det kan være at engasjementet kan bli forlenget utover våren til å delta i en grundigere anbudsbesvarelse. Dette engasjementet vil bli lønnet fra Atea. De som evt deltar kan ikke være i et pågående arbeidsforhold i Trondheim kommune.”

Ta kontakt med oss på Nutrix sin facebookside eller nutrixlinjeforening@gmail.com dersom du er interessert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *