Velkommen til immatrikuleringsball!

Den 22. september 2018 har vi gleden av å invitere alle sykepleierstudenter ved NTNU til immatrikuleringsball! Dette ballet er en super mulighet å bli kjent med andre medstudenter fra alle tre kullene. Man kler seg opp i finstasen, og med god mat, fotograf og mye gøy underholdning håper vi det blir en kveld man vil huske lenge!

Ballet finner i år sted på Thon Hotel Prinsen, som ligger i Kongens gate 30. Her vil det bli servert varme og kalde tapasretter med mulighet for å kjøpe diverse drikke i baren. I tillegg blir det god underholdning med blant annet taler og felles allsang. Vi leier også inn fotograf til å ta fine bilder av deg og dine medstudenter. Det vil bli studentpriser på øl og vin.


Etter arrangementet på Thon Hotel drar vi videre på Studio26 og fortsetter festen (NB! ID20 på Studio)! Vi håper at mange blir med å starte semesteret sammen med oss, og skaper nye bekjentskap med de flotte studentene på sykepleien.

Generell informasjon:
Dato: Lørdag 22. september
Sted: Thon Hotel Prinsen (Kongens gate 30)
Tid: kl 19:30
Dresscode: Studentgalla – det fineste du har i skapet! PS; ta gjerne med et skift om du tenker deg videre på byn.
Påmelding:

Betaling: overfør beløp til kontonummer: 1503.32.20070, merk betalingen med navn + immeball

Påmelding er bindende, og du er ikke påmeldt før du har svart på linken OG betalt til kontonummeret. Det er begrenset antall plasser, så førstemann til mølla!

Påmeldingsfrist og betalingsfrist fredag 7. september!!

Vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *