Kulturkomitéen

Kulturkomitéen i Nutrix omfatter den kulturelle delen av linjeforeningen og består i dag av komiteene for quiz og kor.

Målet med de kulturelle komitéene i Nutrix er å kunne tilby morsomme, lærerike og sosiale aktiviteter med lav terskel for alle studentene på sykepleierstudiet!

NurSING

nurSING er koret for alle sangglade nutrixmedlemmer. Om du har stått på scenen i alle år, eller har gjemt deg i dusjen spiller ingen rolle!

Nutrix har sitt helt eget kor, NurSING. Dette er et nylig oppstartet kor der alle - uansett bakgrunn og talent - er hjertelige velkomne til å delta.

Koret tilbyr en flott mulighet til å møte nye venner i et lavterskel og imøtekommende sosialt miljø, og ikke minst vakker musikk vi skaper sammen! Her er fokus å bygge et sosialt nettverk, hvor man kan møte andre studenter med samme interesse.

NurSING har faste øvinger hver uke i et av lokalene på skolen der øver til flere konserter som holdet gjennom året. Det er også mye sosialt utenfor øvingsrommet!

Sees på konsert!

QUIZ

Hvilket fjell er det høyeste i Afrika? Hva er etternavnet til Markus og Martinus? Hva heter kragebeinet på latin?

Quizkomitéen lager og arrangerer linjeforeningens månedlige quiz der man sammen kan teste sine kunnskaper. Dette har blitt en stor suksess og er veldig populært blant studentene.

Quizen finner sted på Heidis Bier Bar på Solsiden til faste tidspunkt hver måned. Her kan du komme alene og møte nye venner, eller komme som et lag. På quiz er alle velkomne!

Quizen dekker alt fra Harry Potter, til latinske navn på både sykdommer og kaffe, og det garanteres god stemning og flotte premier.

 

Vi sees på neste quiz!