Sykepleierenes linjeforening

NTNU Trondheim

Nutrix er linjeforeningen til sykepleie ved NTNU, Trondheim. Vi tilhører institutt for samfunnsmedisin og sykepleie, og holder til på Øya Helsehus

Linjeforeningen arbeider med å arrangere sosiale og faglige sammenkomster for studentene som tilhører sykepleiestudiet. Som medlem av en linjeforening får du mulighet til å oppleve alt studentlivet har å by på. Vi er av studenter og for studenter.

Linjeforeninger bygger på tradisjoner. Nutrix er en nokså ny linjeforening, da den ble opprettet så sent som i 2011, men vi har tatt til oss flere av tradisjonene som regjerer for NTNUs eldre linjeforeninger.

Vi holder åpent kontor hver torsdag fra kl. 11:00 til 14:00. Kom gjerne innom for å slå av en prat, chille eller dersom du har noen spørsmål!

Siste nytt

Nytt styre!

Vi har gjennomført generalforsamling og Nutrix har fått ett nytt styre. Les mer om de her!

Søk til komité!

Hei alle sammen! Nutrix er på jakt etter nye og engasjerte komitémedlemmer som vil være med og drifte linjeforeningen vår! Under ligger en oversikt over alle de ledige vervene vi har, og en beskrivelse av alle komiteene våre! Søknaden ligger i dokumentet, så det er bare å kopiere den, skryte litt av deg selv og dine ferdigheter, og slenge søknaden inn i innboksen til Nutrix ❤ SØKNADSFRIST 15 MARS! Du vil etter dette bli innkalt til intervju! Vi høres og gleder oss til det 2021 forhåpentligvis kan by på