Fadderuken 2020

Først og fremst gratulerer til deg som har kommet inn på NTNU i Trondheim, verdens heftigste studentby, og ikke minst på en av de beste linjene universitetet har å by på! Nå er du sikkert klar for å begynne på denne spennende tiden, klar for dine 3 beste år. Vi skal i hvert fall gjøre så godt vi kan for at det blir det!! For å sørge for at du får en best mulig start på oppholdet ditt i Trondheim og livet på NTNU inviterer vi deg til å delta på Fadderperioden til Nutrix.

Dersom du lurer på noe som helst angående Fadderperioden, ikke nøl med å ta kontakt! Du kan nå oss på mail, anders.undrum@gmail.com eller på telefon/melding på 90775973. Vi gleder oss masse til fadderukene med deg, og håper du gjør det samme!

Resten av programmet vil bli lagt ut snart!

COVID-19
Grunnet situasjonen rundt COVID-19 betyr det at årets fadderperiode kommer til å være påvirket av noen restriksjoner, men vi forsøker å gjøre det minst mulig begrenset så lenge det er forsvarlig. I tillegg kommer vi til å stille med Antibac/håndsprit på alle våre arrangementer, samt gjøre det mulig for alle som deltar å følge anbefalinger og smittevernsveiledninger. Mer info kommer rundt arrangementene, så fortvil ikke om det var mye. Vi håper på trygge og sosiale uker til tross for en litt kjip situasjon.

Mandag 10. Aug:
Alle nye studenter skal immatrikuleres denne dagen, i år vil dette skje digitalt. Informasjon om dette kommer rett fra NTNU. Vi gleder oss til å ønske deg som ny student velkommen til oss mandag 10. august i rom A1 i Øya Helsehus (Mauritz Hansens gate 2).  

Studentene blir delt i to grupper etter den første bokstaven i etternavnet. Hvis du har etternavn som starter med A-L skal du møte klokken 11:00. Hvis du har etternavn som starter med M-Å skal du møte klokken 13:00.  

Program for begge grupper:

  1. Se på digital immatrikulering (se under) 
  2. Møte med studentorganisasjonene
  3. Velkomstmøte med sykepleierutdanningen
  4. Fadderordning. Nutrix linjeforening har ansvar for fadderordningen, 

Det er obligatorisk oppmøte på velkomstdagen. Dersom du ikke har anledning til å møte, er det viktig at du gir oss beskjed om dette på forhånd. Du risikerer ellers å miste studieplassen din.

Bli med på Fadderuka – det vil gi deg en enklere hverdag de første ukene i Trondheim. Alle nye studenter kan delta, og du blir kjent med dine medstudenter allerede første dag på NTNU.

På grunn av situasjonen kan endringer komme fortløpende. Mer informasjon kommer ved studiestart.