Aktivitetskomitéen

Turtrix

Turtrix arrangerer mange spennende og ulike turer for sykepleierstudentene. Det arrangeres for eksempel hegekøyeturer i marka, søndagsturer, skidager, men også større turer som inkluderer overnatting i telt eller hytte. Surfetur til Hoddevika er blitt en tradisjon i Nutrix, og arrangeres hver høst! 

Mer informasjon om turer finner du på facebooksiden til Turtrix!

Fotball

Vi har ett herrelag som spiller 7’er fotball i Dragvolligaen og ett damelag som spiller 7’er fotball i 7dentligaen. Arenaen for alle lagene er Eberg kunstgressbaner. Vi holder også treninger for de som ikke ønsker å delta på kamper eller et lag, slik at alle som ønsker skal kunne engasjere seg og møte opp på trening! 

For å spille på Nutrix IL må man ha medlemskap i Nutrix og betale en medlemskontigent på 350 kr i året.

Har du lyst til å spille på nutrix til fotballlag?

Send mail til Nutrixlinjeforening@gmail.com

Løpetrix

Aktivitetskomiteen arrangerer også ukentlige løpetreninger med ulik variasjon. For eksempel intervalltreninger, 3000m test, trappetrening, lengre jogge-og løpeturer, og innimellom litt sirkeltrening etter løpeøktene. Mer informasjon om løpetreningene finner du på facebooksiden til Løpetrix!

Badekomité

Hver måned arrangeres det utendørs bading på St. Olavs pir. Dette arrangeres året rundt, så er du en ekte badeløve eller du har lyst til å prøve noe nytt, kan dette være noe for deg!